Schrijf in het gastenboek door hier te klikken
   Pagina voor reacties en/of opmerkingen.

Een bedankje extra  vinden wij op z'n plaats.
Wij hebben 1 juni 2012 een 50 jarig huwelijks feest onder leiding van Jan Rijk gevierd, wat perfect gegaan is. Jong en oud, iedereen heeft van de muziek genoten. Een aanrader voor ieder feest.
 
Gr. Fam Pijnacker.
Breezand.

 

Vandaag zondag, 22 november, we zitten nog bij te komen van een prachtig feest. Mijn moeder werd 90 jaar en dat hebben we, gisteren (zaterdag 21 november 2009) gevierd in Restaurant Johannes Hof, in Bakkum. We hebben onder het genot van drankjes, hapjes en een heerlijk buffet en niet te vergeten met de geweldige muziek van Jan Rijk, gezongen en gedanst. Kinderen en kleinkinderen traden op met zang en muziek. Jan wist het allemaal prima te begeleiden en zijn muziek was gericht op zowel jong als oud. Geweldig allemaal !  Om niet te vergeten.
Frits Stakelbeek
 

Hoi Jan, namens Johan en mij willen wij jou hartelijk bedanken voor het verzorgen van een hele, leuke en gezellige avond met ons trouwdag in de Harmonie.
Wij vinden dat je het heel goed en netjes gedaan hebt.
Groetjes Johan en Jessica Wagemaker.
 

Jan, langs deze weg willen wij (Jan en Udo de Wico,s) jou condoleren met het verlies van Ria Brieffies, de vrouw van jou collega muzikant.
Ik (Udo) weet uit eigen ervaring hoe het is als je er dichtbij staat.
Wij wensen iedereen veel sterkte!
 

Hoi Jan,
Ziet er echt prima uit!  We hopen dat je als solo artiest je draai gaat vinden maar gezien jouw kwaliteiten, geen twijfel mogelijk.
Heel veel succes!
René en Marie José Steeman alias, Jansen en co
 

Jan,
Van harte gefeliciteerd met je nieuwe “uitdaging “ als soloartiest.
We hebben je website even bekeken en die ziet er erg goed uit  (nou je muziek nog ha,ha,ha,)
We wensen je heel veel werk en succes toe en hopen dat het gaat lukken,we zien je vast nog wel in een of andere kroeg.
Groetjes van Steve, Marga en Dawn Jonas.
 

Graag maken we van de gelegenheid gebruik om je te feliciteren met een nieuwe periode in je leven, namelijk het 'solo' gaan. Gezien de rol die je vervulde in 'De Spoetniks' zijn we ervan overtuigd dat je dit tot een succes zult maken. 
Alie & Pieter.